Upplev Premier League

Fotboll är som bäst när man får uppleva den live och för att få den bästa upplevelsen så varför inte passa på och åka iväg och titta på dom riktigt spännande matcherna där publikhavet och spelarna bidrar till en komplett upplevelse med spänning och dramatik.

Premier Leauge i England är nog en av Europas mest intressanta ligor. Varje år spelar 20 lag i ligan och de tre första blir direktkvalificerade till UEFA Champions Leauge. Vad som gör ligans så spännande är det faktum att inget lag går säkert och kan i slutändan behöva kvalificera sig för turneringen.

Att uppleva matchen live är ett helt familje event och passar således alla. Du kan innan match besöka ditt favorit lags supporterklubb och insupa den exalterade atmosfären och tillammans med likasinnade ta dig en pint.

Du hittar en rad olika typer av fotbollsresor som kombinerar fotbollen med boende och andra upplevelser. Ska du tillbringa någon eller några veckor i England kanske du till och med väljer att följa med ditt lag på fler än en match och får då dessutom se mer av landet.