Premier League – Världens bästa liga?

La Liga

Det talas ibland om vilken liga som skulle kunna anses som världens bästa. Den spanska ligan bjuder på lag som spelar underbar fotboll som trollbinder. Lag så som Barcelona, Real Madrid, med flera, får oss gång på gång att häpna och kan absolut räknas som ett par av topparna i världsfotbollen.

Bundesliga

Tyskland är känt för sitt mekaniska sätt att spela fotboll och att underskatta ett lag som Bayern München är omöjligt att göra ostraffat. Den tyska maskinen kommer alltid att vara en respekterad motståndare av lag världen över.

Serie A

Tittar vi på den Italienska ligan så håller även denna en hög nivå. Under de senaste åren har den dock åkt på en och annan skandal, samt att den kanske mer än någon annan liga är känd för spelare som faller väldigt lätt i närkamperna, något som inte tillskriver den några högre poängnivåer i våran bok. Italien verkar dock i skrivande stund ha hämtat sig en del och vi kan bara önska att den frammarsch vi sett under den senaste tiden är något som vi även fortsättningsvis kommer få bevittna.

Premier League

Om än inte ensam kvar bland världens andra prestigefyllda fotbolls ligor, men absolut den som bäst förtjänar sin plats är England och Premier League. Det går absolut att diskutera om att topplagen i ligan kanske inte håller samma klass som de spanska, men tittar man på den kvalité som genomsyrar hela ligan i stort, börjar det vara svårt att på allvar påstå att någon annan liga på allvar skulle kunna hota i frågan om vilken liga som är världens bästa. Det är åtminstone så vi på sidan ser på saken och chansen är liten att vi inom den närmaste tiden kommer ändra oss, men ni får gärna försöka övertyga oss om annat.

Se världens bästa liga live

När det kommer till att bevittna världens bästa liga på plats, tycker vi att du som svensk gör bäst i att boka en paketresa hos en rosad svensk aktör. Många gånger kan detta löna sig på ett flertal olika sätt än att själv försöka styra upp hela förloppet med resa boende och biljetter. Tittar vi dessutom närmare på en av dessa viktiga delar, är chansen stor att du för ett lägre pris lyckas skaffa bättre platser om du bokar dina biljetter på detta sätt. Du behöver heller inte oroa dig om de biljetter du fått händerna på är legitima eller inte och slipper därför stå med snopen min när du inte blir insläppt 20 minuter före matchstart.