Malmö FF auktion till förmån för UNICEF

Inför matchen mellan Malmö FF och Real Madrid så har det auktionerats ut tillgång till en vip-loge under matchen. Den hölls till förmån för UNICEF och deras arbete och insamling för barn som är på flykt. Klubben ser det som ett sätt att hjälpa till och ge tillbaka något till samhället.

Självklart så hoppades klubben på att det skulle bli en ordentlig summa när auktionen skulle vara över och visst blev det så. Någon budade och vann hela auktionen för 80 000:- vilket är fantastisk, detta kommer UNICEF till del och deras insamling för barn på flykt. Detta var riktigt stort av Malmö FF att göra denna auktionen och visa på medmänsklighet på det sättet. Malmö FF engagerar sig i olika insatser som samhället gör såsom Fotboll mot rasism med mera.

Hur det gick i matchen får vi anledning att återkomma till då den spelas i kväll den 30/9. Helt klart är det en spännande match som Åge Hareides Malmö FF spelar, när det kommer till vilka spelare som kommer att spela så har det har varit osäkert om Rasmus Bengtsson skulle kunna spela men nu ser det faktiskt ut som om han kliver på plan ikväll. Vi önskar Malmö FF lycka till och grattis ni alla som fått tag på biljetter och framförallt grattis till den personen som vann auktionen och kan njuta av matchen i vip-logen.