Fotboll vs Ishockey – vad passar dig bäst?

De två överlägset största idrotterna i Sverige sett till antalet utövare är fotboll och ishockey. Det är även en evighetslång debatt om vilken av dessa som faktiskt är störst.

Fotboll med Zlatan Ibrahimovic i spetsen. Ishockey med Mika Zibanejad. Det är kanske att hårdra det lite, men faktum är att dessa två hör till de mest kända idrottsprofilerna i vårt land.

Svårt att välja

Egentligen borde det inte finnas något motsatsförhållande mellan dessa båda idrotter. De båda är älskade av stora delar av befolkningen och många har favoritlag inom båda sporterna. För vissa finns det kanske ett större intresse av att faktiskt själv utöva sporten, och därmed faktiskt köpa till exempel hockeyutrustning. Medan det för andra är viktigast att hålla på ett lag.

Beror på vad du föredrar

I slutändan handlar det om vilken typ av idrott du föredra. För vissa passar ishockey betydligt bättre än fotboll, medan det för andra är totalt motsatta. Det viktigaste är att hitta det du behöver, och det som du helt enkel föredrar i supporterväg. Även om båda idrotterna är fängslande och attraktiva, så är det stora skillnader mellan dem. Fotboll mot ishockey kommer alltid vara en debatt och i slutändan handlar det om vad som passar dig bäst.