En härlig sommaraktivitet

Fotboll är en härlig sommaraktivitet där man kan samla kompisgänget och spela lite fotboll. Det behöver inte så mycket förberedelse mer än en fotboll och ett gäng kompisar. Se till att det alltid finns tillgång till en fotboll. Lägg med denna varje gång ni ger er iväg till stranden eller åker någon annanstans. Att spela lite fotboll med sina vänner är alltid något man kan göra.

Självklart så kan man styra upp en lite mer planerad aktivitet och bjuda in gamla vänner för en fotbollsmatch. Se till att det finns förfriskningar  för de som kommer. Det kan vara att man köper några backar läsk som de som kommer kan få köpa till självkostnadspris om man lite väljer att bjuda på detta. Kanske ni kan gå ut och äta senare på kvällen som avslutning på en fantastisk fotbollsdag.

Skulle det visa sig att det finns de av dina kompisar som tyckte detta var skoj. Då kanske det kan bli en återkommande aktivitet resten av sommaren. Kanske det till och med finns någon korpliga som ni kan ställa upp i om ni är tillräckligt bra och intresserade av detta. Fotboll är en härlig sport och det är skoj att får spela tillsammans med gamla vänner.