De stora fotbollshändelserna 2016

Att säga att 2016 är ”fotbollens år” är knappast en underdrift. Alla fotbollsfantaster där ute har många olika händelser att se fram emot det kommande året!

Fotboll är framförallt en sommarsport och både våren och sommaren närmar sig nu med stormsteg här i Sverige. Fotbollen kommer bli mer aktuell än någonsin! Till att börja med har vi den allsvenska premiären som drar igång helgen den 2-3 april. Ett av de första mötena blir mellan Malmö FF och IFK Norrköping, de två lagen som möttes i finalen 2015. Senare i sommar kan vi dessutom se fram emot en hel månads fotbollsyra när EM i Frankrike drar igång den 10 juni och pågår till den 10 juli. Sverige är självklart ett av de deltagande länderna! Utöver det spelar damerna kval till OS i Rio de Janeiro och lyckas de ta sig vidare kan vi se framemot ytterligare fotbollsfeber i augusti.

Det finns många sätt att uppleva fotboll på. Du kan till och med tjäna pengar på din hobby. Gillar du fotboll har du antagligen ägnat många timmar åt att spela fotboll eller titta på fotboll, eller kanske både och? Då har du säkerligen full koll på spelets upplägg och kan använda dina kunskaper till att gambla på olika fotbollsmatcher. På exempelvis Fantasysportsbetting kan du lägga spel på flera matcher och tippa på såväl matchresultat som antal hörnor eller mål i matchen. Det adderar en extra spänning till spelet samtidigt som du har chans att kamma hem bra med pengar.

Fotboll innebär stor gemenskap och med tanke på sportens enorma popularitet är det kul att ses flera stycken och se matcherna ihop. Att vara på plats på läktaren är givetvis alltid mest spännande och intressant, men spelas matchen inte i din stad är det alltid en rolig grej att ses hemma hos någon eller ute på en sportbar för att ta del av matchen tillsammans med likasinnade.