Årets stjärnspäckade upplaga av Real Madrid

Real Madrid har en lång och anrik historia som går tillbaka till 1902, då det som senare skulle bli Real Madrid, eller ”Los Blancos” (de vita) som de också är kända som på grund av sitt ställ, grundades av Juan Padros.

Spanska fotbollslag har sedan dess visat sig vara starka tävlare i internationella sammanhang och Real Madrid är det i synnerhet idag, med ett otroligt starkt lag med portugisiska Cristiano Ronaldo i spetsen och starka internationella spelare som Gareth Bale från Wales, som kom till Real Madrid från Tottenham Hotspurs och kroatiske Luca Modric, som också kom från samma lag till Real.

Som de nuvarande vinnarna i European Champions League så är spekulationerna många och varierande om huruvida de kommer att fortsätta sitt starka ”streak” även i år, med många experter som tycker att deras spel verkar svagt och saknar struktur, medan andra är övertygade om att de kommer att behålla kronan som European Champions. Med ett sådant starkt internationellt lag så kan säsongen inte bli annat än spännande, vad utkomsten än är. Real Madrid har ju haft starka lag förut med många stora namn som Raul Gonzales, som är Real Madrids legendariska målgörare med 323 mål under sin 16 år långa karriär med ”the brave boys in white”, men det återstår att se om de kan upprepa sin seger även i år.

En sak alla säkert kan vara överens om är att Real Madrid har ett av de snyggaste ställen i fotbollsvärlden, med sitt fräscha, vita hemmaställ. Är du en supporter och vill känna dig lika snygg som Ronaldo och de andra grabbarna så kan du köpa Real Madrids hemmaställ online hos Supporterprylar, som också har många andra roliga artiklar för alla fotbollsfans.

Vill du läsa mer om Real Madrid så kan du göra det på Svenskafans.com.